pühapäev, 29. jaanuar 2017

Tagumiku viimased metallitööd.

Hommik, kell on kuskil pool kaheksa. Paras aeg töusmiseks, et alustada ehitusega. Lootsin vara pihta hakata ja siis kiirelt valmis saada. Kuna plaanis oli seekord ainult tagumise numbrimärgi aluse tegemine, siis lootsin kiirelt asjad ühelepoole saada. Aga siis kui ma hakkasin liikuma töökoja poole, suvatses elekter ära minna. Nagu veel vähe oli sellest klaassiledast jääst, mis kattis kogu hoovi, otsustasin puud endale vötta jäise kasuka ja kukkuda selle raskuse all liinidele. Lõpuks kuskil kell 11 sain voolu tagasi ja relakas ja keevitus said mürgeldama hakata.

Tegelikult olin teinud juba eelnevalt kumera numrimärgi aluse valmis, aga nagu ikka plaanid muutuvad jooksvalt sellise ehitusega, siis löpuks selgus, et see ikka ei sobi. Tegin seekord lihtsalt väikse kalde all ja tagumine kinnitus on veidi painutatud. Kuna enne oli raamikinnitus alusel küljepeal, siis nüüd on keskel. See andis parema asetuse tagumisele tulele.

Tuli tuli ka peale pikka ootamist Prantsusmaalt. Üllataval kombel on päris hästi tehtud ja ületas köik ootused seekord önneks.




Rahulolev omanik.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar