pühapäev, 19. veebruar 2017

Vaikselt toimub miskit. See nv sai veljed laiali lammutatud ja hakatud tegelema rummudega. rummu sisemine ring sai mustaks värvitud ja välimised küljed poleeritud. Sama sai tehtud ka esimese pidurikoja kaanega. Hiljem tuleks ka differ ära poleerida.  See poleerimis protsess on päris piinarikas ja valuline, kuid lõpptulemusega olen rahul. Jah, suuremad kriimud ja kraapsud jäävad sisse, aga see ei häiri mind. See lisab vanusest tulevat iseloomu. Igatahes rummud on valmis.

Lisaks sai käidud Võhmas jälle juppide järgi. Seekord tulid poolast mulle uus kroomitud lenks, käepidemed ning varuosade "laost" saime algmaterjali leegitorude jaoks . Nüüd oleks vaja veel summuti valmis ehitada, siis saaks raami löpuks laiali vötta ja värvima hakata.

Lisaks sai tellitud lenksu uued kinnitused, mis viivad lenksu veidi kaugemale ja töstavad körgemale. Loodan homme kätte saada. Selle nädala ülesanne on veel põiad ära lasta värvida. Siis saab kokku laduma hakata.

Rehvide osas olen ka saanud selgust. Tulevad linnakärbiga MITASE rehvid mööt 19" 4.10. Ning sai veidi internetis uuritud ja avastatud, et on olemas white wall värv, millega saab ideaalsed valged randid rehvile. Link saidile http://www.caferacerwebshop.com/en/white-wall-paint.html

Ning miski hetk tuleks tellida poolast esiamordi remont komplekt ja inglismaalt tolmukatted uued.

Pilt nv tulemusest

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar